IIn de hyperverbonden wereld van vandaag vechten merken om de aandacht van hun klanten. Het is CloudERP's visie om tijdige en gepersonaliseerde marketing en communicatie te verschaffen en we vinden dat we dit kunnen bereiken door het creëren van een omni-channel ervaring op mensenmaat.

We zijn ervan overtuigd dat het creëren van ervaringen die uw klanten verrukt ook de weg naar groei aangeeft en we hebben de ambitie om dit met u waar te maken. We geloven oprecht dat we u kunnen helpen u onderscheidend te profileren.

Hoe we onze rol zien

We zien ons in een inspirerende en coördinerende rol om te helpen met ideevorming, productie, distributie, promotie en performantie van omni-channel content volgens de SMART (Specific, Measurable, Achievable, Realistic, Time bound) principes.

Onze diensten omvatten:

  • helpen met de creatie van strategische content en het maken van een publicatieplan per doelgroep
  • coördineren van de contentcreatie in overeenstemming met de stijlnormen, met inbegrip van het merkbeeld en de toon van de woordenschat.
  • ontwerpen van boeiende content, gericht op elke doelgroep en afgestemd op de voorbestemde marketingkanalen
  • coördineren van de beschikbaarheid van de content binnen de organisatie
  • aansturen van de performantie en rapporteren van de meetresultaten om de content bij de sturen met frequent testen en meten en zo de ROI te maximaliseren.

 

 

Vestigingen

Hoofdzetel
Rue du chemin de fer, 10
B-1350 Orp - Jauche
+32 496 12 62 08
info@clouderp.be
Training & Verkoop
Culliganlaan 1B
B-1831 Diegem
+32 472 82 06 96
sales@clouderp.be

Over ons

Met een werkervaring in e-business sinds de jaren 90 begrijpen we wat werkt, wat niet werkt en wat groei drijft. Ons doel is om onze klanten hun business model te helpen ontwikkelen, om in elke markt en elk kanaal effectief te zijn.

CloudERP helpt u om B2B en B2C klanten deskundig te bereiken in elk kanaal waar ze actief zijn. Door onze expertise in Product Information Management (PIM), kunnen we de juiste fundamenten voor een omni-channel aanwezigheid te creëren, inclusief print. Dit geeft de e-commerce oplossing die merkbeleving realiseert en succesvolle verkoop mogelijk maakt.